GAZDIT TALÁLTUNK 2009

   
   Ezt a kutyust leragasztott papírdobozban dobták ki.
   
   
   
   
   
   
   
   Ennek a kiscicának a testvérét egy intézményben "felsőbb utasításra" likvidálták. Őt az anyukája elhurcolta, de nem biztonságos helyre, ezért egy állatbarát kimentette felnevelés után gazdira talált.
   
   A három kiscica egy lakatlan tanyán született. 2 fiú 1 lány .Önállóan esznek, most szokják az ember közelségét.
   A három kiscica egy lakatlan tanyán született. 2 fiú 1 lány .Önállóan esznek, most szokják az ember közelségét.
   
   
   
   2009.06.06. Új képek a cirmos cicáról. Ivartalanítva van, kistestű, szobatiszta, szelíd.

Ezt a cicust és az 5 pici kölykét egy dobozban kitették az utcára. Egy helyi állatbaráttal elvittük egy védettebb helyre, távolabb a házaktól. A környéken lakók közül valaki nem tudta elviselni, hogy számukra kialakítunk egy biztonságos eső védett kuckót, hogy nyugodtan nevelhesse kicsinyeit, és rendszeresen élelemmel látjuk el a mamát, állategészségügyi ellátást nyújtunk neki, ezért felforgatta helyüket, nem tűrte meg a családot. El kellett onnan hozni és most szeretnénk nekik gazdit találni. A mama cica egy éves kistestű cirmos, nagyon szelíd. Ha a kölykeit kézbe vesszük, akkor sem aggódik, megbízik bennünk. Szépen gondozza a csemetéit, kb. 10 nap múlva elválaszthatóak lesznek. Aki szeretne egy jól nevelt, ápolt egészséges kölyökcicát, kérjük hívja egyesületünket az alábbi számon, vagy írjon e-mail!

   
   Gazdira talált az 5 kiscica, akiknek az anyjukat megmérgezték. "A kiscica és testvérei anyukája feltehetően mérget evett. Nagyon rossz állapotban volt, de orvosi segítségnyújtás után rendbe jött, azonban amíg a mérgezési tünetek fennálltak, nem hagyhattuk a kicsiket táplálkozni az anyatejből, ezért elválasztásra kerültek. Sajnos azonban az anyjuk egy nappal később (bár a kicsik szerették volna) nem fogadta vissza őket és nem etette, ezért nekünk kell őket táplálni. Most 5-6 hetesek lehetnek. Várjuk örökbefogadók jelentkezését.
   A képen látható fekete szuka kutyusnak ideiglenes befogadónál kerestünk gazdát. Sikerült, Mezőberényben fogadták örökbe.
 A képen látható Gömbi a gazdája költözése miatt keresett új otthont. Állatszerető szomszédok segítettek a keresésben. Ivartalanítás után új gazdihoz került.
 A német juhász szuka a Gyulai vár pénztárának bejáratát fogadta otthonává és úgy döntött, hogy a jegyszedőt sem engedi be. A gyepmester altatta el ahhoz, hogy el tudjuk szállítani, mert minket is meg akart harapni. Szemből nagyon barátságos, de ha véletlenszerűen érünk hozzá azonnal támad. Rengeteg kullancs és bogáncs volt a bundáján. Sokáig volt kóbor, biztos üldözték és bántották. Csak olyan személynek adjuk örökbe, ahol nincs gyerek és ismerik egy kemény kutya viselkedését. (Megtaláltuk eredeti gazdáját. )
 
 
 
 
 
 Milla a kis tacsi miután felépült súlyos lábsérüléséből Németországba került.
 Az egyesület ivartalanította, örökbe adtuk.
 
 
 Csucsu csau keverék kan egy év körüli kutyus. Nagyon barátságos, szelíd, jó állapotban van. A belvárosban kóborolt, a köröspart környékén várta hátha valaki hazaviszi. Gazdit keresünk neki.