GAZDIT TALÁLTUNK 2010

   
   
   A három kutyus zöldséges ládában üldögélt az országúton szakadó esőben.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   A képen látható fiatal szuka vemhesen kóborolt a városban, ivartalanítva lett
   
   A kiskutyák anyját lelőtték. Az egyesület nevelte fel őket. Cumisüvegből ittak tejpótló tápszert, már önállóan esznek. Mind örökbefogadókhoz kerülnek.
    fiatal szuka, ivartalanítás után örökbe adtuk.
 2009.09.19.-én került hozzánk, 2010 áprilisában talált gazdit
Drótszőrű magyar vizsla fiatal kan Fickó balesetből épült fel, teljesen jól van
 Oszkár a "szőnyegrojt" borzasztó öntudatos fiatal kan kutyus. Az egyesület által feladott fényképes hirdetés alapján jelentkezett a gazdája.
 Aranyos, bújós, hízelgő, szobatiszta, fiatal lány cicus kedves, hűséges befogadót talált.
 2009.09.19.
Egy éves ivartalanított kistestű, egészséges, szobatiszta, játékos lány cicus gazdit talált. Mindenkivel jól kijön, csendes, halkan nyávog.:-)
Szeret naphosszat heverészni, kedveli, ha a hasát símogatják, jóravaló házi kedvenc.
 
 Két német juhász kölyök elindult világot látni és nálunk kötöttek ki, azonban gazdájuk kitartóan kereste Őket, így csak 3 napig élvezték vendégszeretetünket.
 
   Az alábbi levelet kaptuk egy Békéscsabai állatvédőtől:
"Csatoltan megküldöm a Gyula belvárosában december 26-án éjjel talált labrador fényképét és kérem szíves segítségüket a tulajdonos megkeresésében. A kutya hím, a jellemzői alapján nincs még egy éves, jól táplált, látszik a viselkedésén, hogy sokat foglalkoztak vele, nagyon játékos és tanulékony. A kora miatt kicsit hiperaktív. Nem hagytuk éjszaka a városban csatangolni, ezért hazahoztuk Békéscsabára, remélve, hogy a gazdáját elő tudjuk keríteni. Mi magunk is kutyatartók és nagyon kutyaszeretőek vagyunk és nehezen viselnénk, ha a saját kutyánk veszne el. (A fiunk ráadásul kutyakiképzői végzettséggel is rendelkezik.) Kérem, szíveskedjenek segíteni a kutya hazakerülésében!!!

Jelentkezett a gazdája.